Spannmål

Välkommen in på vår sida om spannmål, oljeväxter och trindsäd som vi kommer att uppdatera efterhand som nya spännande saker händer. Du hittar också årets spannmålskatalog "Värdefull information om spannmål 2015" här till höger. 


Aktivt Kontrakt på vete och raps

Svenska Foder erbjuder Sveriges lantbrukare möjligheten att kombinera fysisk handel av vete och raps med ett terminskontrakt baserat på spannmålsbörsen Matif i Paris.

Läs mer >> (1322 kb)


Leveransintyg - Ifyllt leveransintyg skall medfölja varje leverans!

Detta leveransintyg skall medfölja varje leverans. På grund av ökade krav från såväl internationella som nationella köpare kommer vi att behöva en ökad dokumentation på dina leveranser. Därför skall ifyllt leveransintyg medfölja varje leverans – oavsett om varan levereras till en av våra anläggningar eller direkt till någon av våra kunder. Du får en tydligare bekräftelse på faktisk leverans. Du har också kontroll på vad som levereras och när. Samtidigt dokumenteras användandet av t.ex. stråförkortning, slam, m.m.

Läs mer >>

Pdf-arkiv


 

Värdefull info om spannmål 2015.pdf

Branschriktlinjer fusarium 2012 (354 kb)

Deklaration_Hållbarhetkriterier (62 kb, pdf)

Trollenäs Lantmannaaffär 

Trollenäs 
241 92 Eslöv

Lantbruk
Öppet vardagar 07.30-16.00
Telefon 0413- 54 51 28

Butik
Öppet vardagar 07.30-17.30
Telefon 0413-54 51 26

Alla kontaktuppgifter