Hästfoder

HippoHippo är indelat i familjer för att lätt hitta den produkt som passar i foderstaten och är optimal för just din häst. Fodren finns i både pellets- och müsliform. Pelletsen är små vilket gör att Hippo kan utfodras till hästar i tidig ålder.    

 

 

 

 

 

 

 

Krafft

 


KRAFFT ägs av Lantmännen och erbjuder ett komplett sortiment av foder till alla typer av hästar. I sortimentet finns pellets, müsli, mineraler, vitaminer, lusernprodukter, havre och olika tillskott. KRAFFT tillverkas så långt det är möjligt av svenska råvaror och all tillverkning är noggrant kontrollerad både vad gäller näring och hygien. KRAFFT är ett tryggt val för dig och din häst!

 


Fibergi

Fibergi AB tillverkar sedan början av 80-talet svenskt kvalitetsfoder för alla typer av hästar. Tillverkningen sker med svenska råvaror av högsta klass och under noggrann kontroll.

 

 

ST Hippolyt, fodra som naturen själv! 

 

 

 

 

Eclipse BiofarmabBiofarmab arbetar med väl genomtänkta och utprovade produkter av högsta kvalitet, framsprungna ur behov från den aktiva hästsporten. Man har jobbat nära veterinär och farmakologisk expertis för att uppnå de högt ställda målen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Trollenäs Lantmannaaffär 

Trollenäs 
241 92 Eslöv

Lantbruk
Öppet vardagar 07.30-16.00
Telefon 0413- 54 51 28

Butik
Öppet vardagar 07.30-17.30
Telefon 0413-54 51 26

Alla kontaktuppgifter