Hippo har återigen inlett ett samarbete med den omåttligt populära och framgångsrika hoppdrottningen Malin Baryard-Johnsson.

- Det är få ryttare som har sådan karisma och påverkan på hästintresserade runt om i landet, säger Susanne Edlund, Djur&Natur-säljare i Svenska Foder och kontaktperson för Hippos sponsorryttare inom hoppvärlden. Därför känns det extra roligt att kunna knyta henne till Hippo igen.

Alla Malins hästar utfodras idag med Hippo, från de Top-of-the-line-foder som finns inom familjerna HippoTop och HippoSelection.

-Malin kommer nu att finnas med i vår marknadsföring framöver och kommer att finnas på plats, bland annat i vår monter i Falsterbo nästa sommar för bland annat autografskrivning. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Malin framöver, avslutar Susanne Edlund.

-Jag märker att hästarna mår sitt bästa och presterar på topp med Hippo, sa Malin då Tidningen var på besök hos henne i november. Jag har valt HippoTop-familjen eftersom den speciella kombinationen av energi och protein passar mina hästar som behöver bygga muskler samtidigt som de presterar för fullt.

 

Trollenäs Lantmannaaffär 

Trollenäs 
241 92 Eslöv

Lantbruk
Öppet vardagar 07.30-16.00
Telefon 0413- 54 51 28

Butik
Öppet vardagar 07.30-17.30
Telefon 0413-54 51 26

Alla kontaktuppgifter