Sponsorryttare Beatrice Ivarsson

Trollenäs Lantmannaaffär presenterar här sin sponsorryttare: 

 

Mitt år 2018

Mitt namn är Beatrice Ivarsson och jag har sedan 2014 varit Trollenäs Lantmannaaffär sponsorryttare. Jag är en 20 årig inbiten hästtjej som har tävlat framgångsrikt inom dressyr i många år nu.

Jag och min familj bor på en hästgård utanför Billeberga, där min mamma och nu även jag utbildar våra egna uppfödda dressyrhästar. Jag har tävlat i det svenska ungdomslaget sedan jag var 14 år. Som junior hade jag stora framgångar först med Bomerang men sen även med Charles som nu även är min nuvarande Young Rider landslagshäst.

Med Bomerang har jag tagit två JSM-Guld, tävlat 2 JEM och varit rankad etta i Sverige som juniorekipage 3 år på raken. Med Charles har jag tävlat ett JNM och ett JEM och han var under mina två sista junior år rankad som 2 efter Bomerang.

Sedan 2017 är jag Young Rider och ingår i svenska Young Rider landslaget. 2018 har varit ett bra och händelserikt år. Året började med några bra tävlingar med fina % och segrar och placeringar på St:George nivå. Efter dessa fick jag klartecken av förbundet att åka på årets första internationella tävling. Som blev till Belgien, St:Truiden i början av april. Resultatet blev två fina 5:e placeringar vilket jag är väldigt nöjd med!

Resultaten i Belgien gjorde att jag fick klartecken till att åka till Kristiansand i Norge på vår andra internationella tävling. Även här presterade vi på topp och kom hem med två 5.e placeringar.

I början av juni var det dags för Svenska Mästerskapen 2018 vilket även i år var på Strömsholm. Vi gjorde 3 stadiga och jämna runder och slutade på en fin 6:e plats. Resultatet på SM gjorde att vi blev uttagna till Nordiska Mästerskapen som i år gick i norska Drammen i slutet av juni. Laget tog ett silver och jag blev 4: a individuellt och var bästa svensk. Detta var även personbästa i mästerskapsprogrammet!

 

 

Sist men inte minst erhöll jag två andra placeringar under Falsterbo Horse Show, i de två YR- klasserna.

Denna tävling har varit min drömtävling sedan min mamma tävlade där för första gången för ca 20 år sedan.

Framtiden ser väldigt ljus ut med många fina nya stjärnor. Vår 7:årng Rudolph som just nu tävlas av min mor har varit väldigt framgångsrikt och ligger just nu rankad etta i sin åldersgrupp. Plus att han två år på raken har representerat Sverige vid Unghäst VM.

 

Detta hektiska tävlingsår hade aldrig gått ihop ekonomiskt utan ert stöd. Jag tackar er från djupet av mitt hjärta för att ni har valt att stödja mig i min satsning!

 Mot nästa mål!

Med Vänliga Hälsningar

 Beatrice Ivarsson  


 

Dressyrryttaren Beatrice Ivarsson 16 år:, 2014

 

-Jag har ridit sedan jag kunde gå och tävlat sedan jag var sex år, jag har tävlat i dressyr på nationell elitnivå sedan jag var elva år.

Jag har bl.a. blivit uttagen och tränat med Talang Skåne två år i rad. Deltagit i SM i dressyr på ponny både 2011 och 2012. Jag har även ridit i Svenska Ponny-Derbyt, åren 2010-2012, det sista året slutade jag som tvåa.

Under 2013 kom jag med i landslagsgruppen för juniorer i dressyr, vilket betyder att jag redan har fått tävlat utomlands och där representerat Sverige.

Jag har som mål att få tävla flera gånger utomlands och komma med till EM 2014.

Nu har jag två stora hästar, ett sto Rubinette och en valack Bomerang. Båda två är egna uppfödningar från vår gård, Wärmö Gård.

Förra sommaren fick jag klartecken från Ridsportförbundet om att jag är uttagen att representera Sverige i Junior-EM för hästar i dressyr. EM:et ägde rum i Frankrike i början av juli. Vid min tredje internationella tävling fick vi en 30:e placering av 61 startande med 67 %. Jag är en av de yngsta någonsin som blivit uttagen till Junior-EM i dressyr för stora hästar.

I augusti 2013 var det dags för Svenska Mästerskapen där jag som 15 åring kvalade till finalen och levererade en KUR som gav mig Svenskt mästerskap-guld för juniorer. Jag är även Skånsk mästare två år i rad.
Jag var efter detta fantastiska år rankad etta i hela Sverige för Junior Dressyr.

Eftersom jag bor på en gård med 20-talet hästar får jag dagligen hjälpa till med alla förekommande sysslor både hos hästarna och på gården.

Min familj har så länge jag kan minnas köpt foder hos Trollenäs Lantmannaaffär. Har alltid mötts av ett trevligt bemötande och mycket kunskap.

 

Beatrice Ivarsson

 

Trollenäs Lantmannaaffär 

Trollenäs 
241 92 Eslöv

Lantbruk
Öppet vardagar 07.30-16.00
Telefon 0413- 54 51 28

Butik
Öppet vardagar 07.30-17.30
Telefon 0413-54 51 26

Alla kontaktuppgifter