Sniglar

Snigel Effekt 1 kg
Snigel Effekt från Neudorff är ett snigelmedel som består av blåa korn innehållande järnfosfat och smaktillsatser. Smaktillsatserna används för att locka till sig mördarsniglarna och järnfosfatet är det aktiva ämnet som dödar mördarsnigeln. Du sprider ut kornen jämt över gräsmattan och då kommer mördarsniglarna att dras till kornen och äta upp dem. När en mördarsnigel har fått i sig ett korn kommer han att dra sig tillbaka och dö inom någon dag. En av fördelarna med att bekämpa mördarsniglarna med snigelmedel är att innan sniglarna dör kommer de att dra sig tillbaka ner i marken, vilket gör att du inte kommer ha kvar döda sniglar liggande i gräsmattan.

Järnfosfat är en naturligt förekommande förening som är ofarlig för människor och husdjur. Överblivet järnfosfat bryts ner till växtnäringsämnena järn och fosfat.Natria mot Sniglar 1 kg. Mot sniglar och snäckor i hemträdgårdar.

Strös ut mellan eller runt växter. Får ej strös direkt på bladverket på ätliga växter. Annan användning är otillåten om det inte särskilt tillåtits.

Natria mot sniglar är ett snabbverkande snigelmedel med synlig effekt redan efter 1 dag.
Produkten är baserad på järnfosfat som också är naturligt förekommande i jorden. Produkten skyddar dina växter mot snigelskador i upp till 4 veckor, inkl. skador av den spanska skogssnigeln sk. "mördarsnigeln".


Trollenäs Lantmannaaffär 

Trollenäs 
241 92 Eslöv

Lantbruk
Öppet vardagar 07.30-16.00
Telefon 0413- 54 51 28

Butik
Öppet vardagar 07.30-17.30
Telefon 0413-54 51 26

Alla kontaktuppgifter