STROLLER

 

 

 
79515871

 

Stroller Plus + Mossa. Mot mossa i gräsmattor. All annan användning är otillåten.

Stroller Plus+ Mossa bekämpar mossan och innehåller dessutom ett kvävegödsel som gödslar gräsmattan frodigt grön. Behandla på våren eller hösten för bäst resultat.

Stroller Plus+ Mossa sprids bäst med Stroller-spridaren. Sprid när mossan/gräsmattan är fuktig. Mossan svartnar inom 2 veckor och kan då lätt krattas bort. Om det inte regnar kan man vattna för att påskynda effekten.

 

 
79478542

 

Stroller Plus+ Gräsgödsel är en balanserad blandning med NPK 14-1-3 med 2% järn och 2% magnesium för en härlig grön gräsmatta.

Kvävet är delvis långtidsverkande och garanterar en bra balans för svenska gräsmattor. De små mikrokornen ger en jämnare fördelning över gräsytan och en snabbare effekt.
 

OBS! Stroller Plus Gräsgödsel innehåller 2 % järn som kan missfärga sten, trätrall, golv och kläder. Borsta bort omgående för att undvika missfärgning.

Väl balanserad gräsgödsel. NPK 14-1-3. För en stark och frisk gräsmatta.

 

79544073

 

Strollerspridaren ger dig flexibilitet att arbeta både med stora och små korn. Med ett enkelt handgrepp ställer du in vagnen så att den passar både de klassiska torvbaserade Stroller produkterna eller de nya Stroller Plus+ produkterna med mikrokorn.

Spridaren har dessutom en avlastningsbalk som ger ett bättre skydd för hjulaxeln. Att använda en spridare ger dig bättre kontroll över ditt arbete. Du använder rätt mängd till rätt antal kvadratmeter helt enkelt. Jämn spridning utan risk för under- eller överdosering.

 

 

Praktisk spridare för gräsmattor. Kan ställas in för olika korn-storlekar.

 • Välj rätt Spridare!
  Våra gamla modeller av Stroller-spridaren är inte inställningsbara och är därför inte anpassade för de nya förbättrade kornen med den nya formulan i Stroller. För att få bästa resultat rekommenderar vi därför att man köper den nya Gröna Strollerspridaren.

  Risk för överdosering!
  Vi rekommenderar att använda Strollerspridaren på inställningsläge 5.
  Prova på mindre yta så du får rätt dosering och korrigera inställningsläget om nödvändigt.
  Se till att spridaren är ren före användning. Vid behov rensa spridningshålen.

 

 

 

Trollenäs Lantmannaaffär 

Trollenäs 
241 92 Eslöv

Lantbruk
Öppet vardagar 07.30-16.00
Telefon 0413- 54 51 28

Butik
Öppet vardagar 07.30-17.30
Telefon 0413-54 51 26

Alla kontaktuppgifter